Home Overijssel Twente Enschede Enschede – Politie heef drietal panden doorzocht om veiligheid en leefbaarheid te vergroten

Enschede – Politie heef drietal panden doorzocht om veiligheid en leefbaarheid te vergroten

Vier mannen zijn aangehouden omdat zij in het bezit waren van verdovende middelen.

De politie heeft donderdag 9 maart omstreeks 19.30 uur een inval gedaan in drie panden, waaronder een horecagelegenheid, aan de Noorderhagen in Enschede. Uit onderzoek en diverse meldingen is gebleken dat in dit gedeelte van het centrum van Enschede overlast wordt veroorzaakt door personen die dealen, verslaafd zijn en geweldsincidenten plegen. Deze overlast is onaanvaardbaar hoog en draagt bij aan gevoelens van onveiligheid bij bewoners, bezoekers en ondernemers.  Met de instap van gisteravond zijn drie panden doorzocht. Hierbij werd ook gebruik gemaakt van een drugs- en geldhond. In totaal werden vier mannen, waaronder twee met de Duitse nationaliteit, aangehouden. Zij waren in het bezit van verdovende middelen. Na verhoor zijn ze in vrijheid gesteld.

De politie beschermt elke dag de rechtstaat onder alle omstandigheden, zodat veiligheid en vrijheid in balans zijn. Dergelijke acties blijft het basisteam Enschede uitvoeren om zodoende bij te dragen dat de inwoners, bezoekers en ondernemers in harmonie met elkaar kunnen samenleven.

Laad meer Enschede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zwolle – Politie houdt drie mannen aan voor verboden vuurwerk

Op zondagochtend 11 februari werd gezien dat er aan de Floresstraat goederen werden overge…