Home Overijssel Twente Enschede Enschede – Gezocht – Inbraak- Langestraat- Enschede

Enschede – Gezocht – Inbraak- Langestraat- Enschede

Wie zijn deze mannen die bij een tassenwinkel en vermoedelijk ook twee woningen hebben ingebroken?

Op zaterdag 10 december 2022 kreeg een 63-jarige man op vakantie een onaangenaam telefoontje. Er was ingebroken bij zijn tassenwinkel aan de Langestraat. Bij thuiskomst wachtte hem nog een onaangename verrassing: er was ook ingebroken bij zijn huis en in het huis van zijn vriendin.

De inbrekers hebben een ladder gebruikt om in de woning van het slachtoffer te komen. Daar hebben ze alles overhoop gehaald. Zo werd er onder andere een kluis opengebroken met daarin geld en gouden sieraden. In de woning lag de huissleutel van zijn vriendin. Deze sleutel hebben de inbrekers gebruikt om in te breken bij het huis van zijn vriendin. Daar werden onder andere ook sieraden gestolen.

Het is dus opvallend dat er is ingebroken in de winkel van het slachtoffer, in zijn huis en ook in het huis van zijn vriendin. De inbrekers wisten blijkbaar waar hij woonde en dat hij op vakantie was. Ook het adres van zijn vriendin wisten ze blijkbaar te vinden. We houden er dus rekening mee dat de inbrekers veel informatie hadden over de slachtoffers.

Door camerabeelden weten we dat er een inbreker rond 10 over half 2 ’s nachts bij de woning van de man was. 4 uur later waren ze bij zijn winkel in het centrum van Enschede. Het is goed mogelijk dat ze in de tussentijd bij het huis van zijn vriendin waren. We weten niet zeker of het dezelfde inbrekers zijn, dat is uit de beelden niet exact op te maken. Maar we houden er wel rekening mee.

Weet jij wie deze mannen zijn?  Laat het ons weten via 0800-6070 of het tipformulier. Wil je liever anoniem blijven, bel dan naar M: 0800-7000 of vul geheel anoniem op www.meldmisdaadanoniem.nl het tipformulier in. 

Laad meer Enschede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zwolle – Politie houdt drie mannen aan voor verboden vuurwerk

Op zondagochtend 11 februari werd gezien dat er aan de Floresstraat goederen werden overge…