Home Overijssel Twente Enschede Enschede – Gezocht – Politie zoekt daders van reeks incidenten

Enschede – Gezocht – Politie zoekt daders van reeks incidenten

De politie is op zoek naar verdachten van (poging) woninginbraak, vernieling en bedreiging. De incidenten vinden op verschillende momenten plaats in januari/februari.

Op woensdag 8 januari worden rond 21:00 uur daders overlopen op het dak van een woning aan de Oliemolensingel. De daders  vertrekken onverrichter zake. Op zaterdag 25 januari wordt rond 03:20 uur op het werk van het slachtoffer een dreigbrief bezorgd. Op vrijdag 31 januari rond 08:15 uur wordt wederom ingebroken in de woning aan de Oliemolensingel. Ondanks dat de twee daders weer worden overlopen lukt het ze met buit er vandoor te gaan. Onder andere wordt een bijzondere halsketting met medaillon gestolen. Op maandag 10 februari plegen twee personen rond 03:40 uur vernielingen aan de woning aan de Oliemolensingel.

Zaaknummers 2020039441 / 2020048100 /  2020064270

Laad meer Enschede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Enschede – Politiekids Enschede-West beëdigd

Na een geslaagde proef van de Politiekids op Stevenfenne en Pathmos, begon op 19 januari e…