Home Overijssel Deventer Deventer – Politie houdt verdachte aan voor overval op filiaal Kruidvat

Deventer – Politie houdt verdachte aan voor overval op filiaal Kruidvat

De politie heeft op dinsdag 10 december een 18-jarige man aangehouden. Hij wordt verdacht van de overval op een filiaal van het Kruidvat aan het Karel de Groteplein op 7 november. De winkel zit in het winkelcentrum Keizerslanden.

Na de overval startte de politie direct een onderzoek. Er is onder andere sporenonderzoek gedaan, een buurtonderzoek, camerabeelden zijn uitgekeken en er zijn getuigen gehoord. Daarnaast is er een oproep gedaan in het regionale opsporingsprogramma ‘Onder de Loep’ (RTV Oost). Op dinsdag 10 december meldde de 18-jarige man zich op het bureau in Zwolle.

Laad meer Deventer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Enschede – Politie zoekt getuigen van aanranding

De politie onderzoekt een incident waarbij een vrouw door een man is betast. Dit gebeurde …