Home Overijssel Twente Enschede ENSCHEDE – Politie neemt schietincident Gronau zeer serieus

ENSCHEDE – Politie neemt schietincident Gronau zeer serieus

Zowel de Duitse als de Nederlandse politie nemen het schietincident van woensdagochtend 6 november in Gronau zeer serieus. Er wordt samengewerkt om helder te krijgen wat er precies is gebeurd, wie ervoor verantwoordelijk is en wat het motief is.

De Duitse recherche is een groot onderzoek gestart naar het schietincident, waarbij een 43-jarige inwoner van Gronau gewond raakte. Ondertussen is bekend dat het gaat om een Nederlandse curator die woont in de Duitse grensplaats. De Nederlandse politie helpt de Duitse recherche door mogelijke linken naar Twente te onderzoeken. Er gaat bijvoorbeeld in de media veel informatie rond over de link naar een eerder incident bij een sportschool in Losser. Of die link er is en of er meer betrokkenen zijn, moet blijken uit het onderzoek.

Laad meer Enschede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zwolle – Gezocht – Diefstal – Burg van Roijensingel – Zwolle

Deze man wordt ervan verdacht een fiets te hebben gestolen van een slachtoffer die gewond …