Home Overijssel Deventer Eindhoven/Deventer – Getuigenoproep doorrijden vrachtwagen na aanrijding

Eindhoven/Deventer – Getuigenoproep doorrijden vrachtwagen na aanrijding

De politie is bezig met onderzoek naar het verlaten van een plaats ongeval op zaterdag 19 oktober op de Poeijersestraat in Eindhoven. Een vrachtwagen raakte rond 12.10 uur een geparkeerde auto, de bestuurder reed vervolgens door. Even later werd de trekker/oplegger, die gestolen bleek, achtergelaten in de Quinten Matsyslaan

De politie komt nogmaals graag in contact met twee vrouwen die in hun geparkeerde auto bijna door hem werden aangereden. Zij hebben mogelijk informatie die voor het onderzoek van belang kan zijn.

Omdat deze zaak inmiddels een groter rechercheonderzoek betreft, waarin niet alleen het verlaten van de plaats ongeval maar ook de diefstal van de vrachtwagen wordt meegenomen, zoekt de politie hernieuwd contact met de vrouwen.

Daarnaast kan het zijn dat anderen iets gezien hebben en informatie hebben die kan bijdragen in het onderzoek. Omdat de vrachtwagen vanuit Deventer is gestolen, doet de recherche in Zwolle onderzoek naar deze zaak. Getuigen worden dan ook verzocht om contact op te nemen met de recherche in Zwolle via telefoonnummer 0900-8844.

 

(MJV)

Laad meer Deventer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zwolle – Gezocht – Zware mishandeling – Stationsplein – Zwolle

Op 6 januari raakte een 68-jarige vrouw gewond op het station van Zwolle. Ze werd geduwd d…