Home Overijssel Deventer Deventer – Politie zoekt getuigen van mishandeling

Deventer – Politie zoekt getuigen van mishandeling

In het tijdstip tussen zaterdagavond 26 oktober 2019 23:45 uur en zondag 27 oktober 2019 00:30 uur vond er een mishandeling plaats op de kruising aan de Rembrandtkade en de Johannes van Vlotenlaan in Deventer.

Hieraan voorafgaand zou de auto van het slachtoffer klem gereden zijn op de IJsselkade en zou de verdachte op de ruit van het bestuurdersportier hebben geslagen. Hiervoor vond er een achtervolging plaats waarbij ook een onbekend gebleven, tegemoetkomende auto, beschadigd raakte. De politie hield in deze zaak een 27-jarige man uit Deventer aan maar er is nog veel onduidelijk rondom de toedracht van het incident. En daarom komt de politie graag in contact met getuigen van dit incident.

Laad meer Deventer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Hengelo – Politie zoekt getuigen van schietincident Hengelo

Vanochtend omstreeks 09.00 uur vond er een schietincident plaats bij een woning aan de Ban…