Home Overijssel Deventer Deventer – Politie houdt bestuurder aan van aanrijding met voetgangers

Deventer – Politie houdt bestuurder aan van aanrijding met voetgangers

Op zondagochtend 20 oktober in alle vroegte werd de politie gealarmeerd over een aanrijding tussen een personenauto en een aantal personen ter hoogte van een terras op de Keizerstraat / Brink. De auto zou daar het terras op zijn gereden. De politie ging direct ter plaatse en deed onderzoek. Tegen het eind van de ochtend werd een 37-jarige verdachte uit Deventer aangehouden.

Ronde de klok van 5.30 uur ontving de politie de melding van dit voorval. Daar was al te horen dat de betrokken personenauto van het merk Audi Q7 na de aanrijding was weggereden. Meerdere eenheden gingen ter plaatse en aantal andere eenheden zochten in de omgeving naar een voertuig dat aan de beschrijving voldeed. Ter plaatse was de eerste zorg voor de vijf slachtoffers.  Op de plaats van het incident bleken terrasstoelen en terrasschotten te staan. Deze lagen her en der verspreid over de stoep aldaar. Vier van de slachtoffers werden per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Eén van de vijf slachtoffers kon ter plaatse worden behandeld.

Laad meer Deventer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Enschede – Gezocht – Poging doodslag – Hengelosestraat – Enschede

Een beveiliger werd mishandeld en bedreigd nadat hij drie mannen betrapte die bezig waren …