Home Overijssel Twente Enschede Enschede – Politie zoekt getuigen van straatroof

Enschede – Politie zoekt getuigen van straatroof

Een 17-jarige jongen uit Enschede is dinsdagavond het slachtoffer geworden van een straatroof. De jongen raakte hierbij lichtgewond. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.

Het slachtoffer fietste rond 21:15 uur door de fietstunnel onder de A35 door in de richting van de Zuidhollandlaan en de Europaschool.  Net voorbij de tunnel werd hij door twee onbekende mannen tot stoppen gedwongen. De mannen dwongen hem een stukje mee te lopen, waarna hij persoonlijke spullen moest afstaan. De daders gebruikten hierbij geweld. De mannen gingen er rennend vandoor, door het park in de richting van de Burgemeester van Veenlaan of kruising Straatsburglaan met de Zuidhollandlaan.

Laad meer Enschede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Deventer – Gezocht – Wie kent deze accu-dief?

Een man komt op woensdag 2 oktober 2019 aan bij de fietsenstalling van het Deventer zieken…