Home Overijssel Twente Enschede Enschede – Veertien personen in Enschede aangehouden op grond van noodbevel

Enschede – Veertien personen in Enschede aangehouden op grond van noodbevel

De politie controleert zowel voertuigen als verdachten om te zorgen dat diverse evenementen die plaatsvinden in de gemeente Enschede, waaronder de Europa Leaguewedstrijd, veilig en ongestoord kunnen verlopen

Politieagenten hebben veertien personen aangehouden die, nadat ze eerder waren gevorderd om Enschede te verlaten weer werden aangetroffen in de gemeente. Alle veertien personen hebben de Belgische nationaliteit. Daarmee komt totaal aantal arrestaties op negentien.

Inmiddels zijn tijdens de diverse controles, zowel statisch als flexibel, tientallen personen met de Belgische nationaliteit of bestuurders die zich verplaatsen in voertuigen met Belgische kentekens gevorderd. De meerderheid geeft gehoor aan het bevel.

Laad meer Enschede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gezocht – Man wordt agressief bij instappen bus

Op 5 december rond 8.30 uur stapte deze man in lijnbus 26 op het Stationsplein in Almelo. …