Home Overijssel Twente Enschede Enschede – Politie zoekt getuigen verkeersongeval met zwaar letsel

Enschede – Politie zoekt getuigen verkeersongeval met zwaar letsel

In de nacht van vrijdag 5 op zaterdag 6 juli omstreeks 01.55 uur vond er een verkeersongeval plaats tussen een auto en een vrouw op de fiets op de Pathmossingel ter hoogte van de Zwedeweg. De vrouw, een 47-jarige inwoonster van Enschede, raakte bij het ongeval zwaargewond. De auto is na het ongeval doorgereden zonder dat de bestuurder zijn identiteit bekend heeft gemaakt.

De politie trof iets later in de nacht, op de Burgemeester Raveslootsingel in Almelo een rijdende auto aan die schade had. De bestuurder, een 33-jarige man uit Enschede, werd aangehouden. De politie onderzoekt of deze auto en bestuurder te maken hebben met het bovenstaande verkeersongeval. Daarvoor is zij dringend op zoek naar getuigen die de aanrijding of het kenteken van de auto die betrokken was bij de aanrijding hebben gezien.

Laad meer Enschede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zwolle – Politie onderzoekt mogelijk schietincident

De politie onderzoekt een mogelijk schietincident van zondagavond 14 juli aan de Oude Vism…