Home Overijssel Twente Enschede Enschede – Gezocht – Man beschoten tijdens woningoverval

Enschede – Gezocht – Man beschoten tijdens woningoverval

In de Schipbeekstraat in Enschede doet één van de bewoners op zaterdag 13 april 2019 rond 15.00 uur de deur open als er wordt aangebeld. Hij denkt open te doen voor iemand van PostNL, maar in werkelijkheid zijn het twee overvallers die met een wapen voor de deur staan.

Ze lopen direct naar binnen en richten zich op een familielid die ook in de woning is en gewond raakt door een kogel. De bewoner lukt het om direct naar buiten te rennen en hulp te halen. De overvallers zijn op camerabeelden vastgelegd. Ook zijn er geluidsfragmenten van de schoten die zijn gelost in de woning.

Laad meer Enschede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zwolle – Winkelpersoneel houdt twee jongemannen aan na diefstal met geweld

Op vrijdagmiddag 15 november kreeg de politie een melding van een winkeldiefstal bij een w…