Home Overijssel Twente Enschede Enschede – Politie houdt drie verdachten aan in zaak incident Dolphia

Enschede – Politie houdt drie verdachten aan in zaak incident Dolphia

In het onderzoek naar het geweldsincident in de wijk Dolphia hield de politie op dinsdag 11 juni een 18-jarige vrouw uit Enschede aan. Een 33-jarige vrouw en een 35-jarige man uit Enschede meldden zich vandaag aan het politiebureau en zij zijn eveneens aangehouden.

De politie vermoedt dat de aangehouden personen betrokken zijn bij de mishandeling van een man en een vrouw bij een woning aan de Cronj√©straat. De politie heeft de zaak nog volop in onderzoek en sluit meerdere aanhoudingen niet uit. 
 
Uit het onderzoek is tot nu toe gebleken dat er aan het incident bij de woning het volgende vooraf ging. Op een veld bij het Transvaalplein was tussen kinderen onenigheid ontstaan over een bal bij het voetballen. Bij de woning ontstond daarna een oploop en aansluitend een geweldsincident. 
 
(2019199430/hk) 
 

Laad meer Enschede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Enschede – Besluit burgemeester mede oorzaak van goed verloop van alle evenementen.

Zowel in de binnenstad als rond het voetbalstadion van Enschede zijn geen noemenswaardige …