Home Overijssel Twente Almelo Almelo – Politie onderzoekt geweldsincident aan de Pijlkruidstraat in Almelo

Almelo – Politie onderzoekt geweldsincident aan de Pijlkruidstraat in Almelo

De politie heeft gisteren onderzoek gedaan naar een geweldsincident dat heeft plaatsgevonden in een woning aan de Pijlkruidstraat. Dat gebeurde vermoedelijk tussen zondagavond en maandagochtend. Maandagavond werd een 33 jarige man uit Almelo aangehouden in verband met dit incident. Uit vragen die aan de politie zijn gesteld, blijkt dat het gerucht gaat dat er een dode is gevallen bij het incident. Dit is niet het geval.

Lees verder

Laad meer Almelo
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Almelo – Twee verdachten aangehouden voor steekincident

De politie heeft donderdag 20 juni rond 22:45 uur twee verdachten aangehouden in verband m…