Home Overijssel Twente Enschede Enschede – Getuigen gezocht na steekincident

Enschede – Getuigen gezocht na steekincident

Zondagavond heeft de politie een 38-jarige man uit Enschede aangehouden. Daar zou zich een steekincident hebben afgespeeld in de relationele sfeer. Een 37-jarige vrouw uit Enschede raakte hierbij gewond. De politie zoekt getuigen.

Agenten reden die avond rond 21.20 uur naar de locatie van de melding. De verdachte was er al vandoor gegaan, maar kon kort erna alsnog aangehouden worden. Hij is naar het bureau gebracht voor verhoor en verder onderzoek. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.

Laad meer Enschede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Enschede – Besluit burgemeester mede oorzaak van goed verloop van alle evenementen.

Zowel in de binnenstad als rond het voetbalstadion van Enschede zijn geen noemenswaardige …