Home Overijssel Twente Enschede Enschede – Gewonde bij schietincident

Enschede – Gewonde bij schietincident

Gisteravond rond 18.20 uur ontving de politie melding van een schietincident aan de Hoge Bothofstraat. Daarbij raakte een 40-jarige man uit Enschede gewond aan zijn been. Hij is naar het ziekenhuis gebracht, waar hij is behandeld aan zijn verwondingen. De politie is op zoek naar getuigen van het incident.

De politie deed meteen onderzoek naar het schietincident. Daarbij werd ook een politiehelikopter ingezet. Ook deed het Arrestatie Team een inval in een woning aan het Ericapad. Er is nog geen verdachte aangehouden.

We kunnen ons voorstellen dat mensen geschrokken zijn van dit incident omdat het op klaarlichte dag is gebeurd. We nemen deze zaak hoog op en we doen er alles aan om bij een verdachte uit te komen.

Laad meer Enschede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Hengelo – Politie zoekt getuigen van schietincident Hengelo

Vanochtend omstreeks 09.00 uur vond er een schietincident plaats bij een woning aan de Ban…