Home Overijssel Twente Enschede Enschede – Twee verdachten aangehouden na steekincident

Enschede – Twee verdachten aangehouden na steekincident

De politie heeft vanmorgen twee verdachten aangehouden voor een steekincident aan de Marktstraat. Hierbij raakte een 21-jarige man uit Enschede gewond. De politie is op zoek naar getuigen van het incident.

Het slachtoffer liep rond 04.00 uur vanochtend met zijn vrienden in de Markstraat toen er een conflict ontstond met een groep mannen. Niet veel later kreeg de politie de melding dat er iemand was neergestoken. Het slachtoffer werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht waar hij is behandeld aan zijn verwondingen. Door het uitlezen van camerabeelden, sporenonderzoek en een goed signalement van getuigen, kon de politie vanochtend rond 06.30 uur twee verdachten aanhouden. Het gaat om een 25-jarige man uit Capelle aan den IJssel en een 21-jarige man uit Rotterdam. Ondanks dat de politie twee verdachten heeft aangehouden, zoeken we toch naar meer getuigen die meer informatie hebben. Er waren namelijk meerdere mannen bij het conflict betrokken.

Laad meer Enschede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Enschede – Man aangehouden omdat hij een ontnemingsvordering open had staan van ruim 1,2 miljoen met lijfsdwang van 1080 dagen.

Gisteren, donderdag 15 augustus, heeft de politie in Enschede een 61-jarige man opgespoord…