Home Overijssel Twente Enschede Enschede – Wedstrijd kampioenschap FC Twente goed verlopen

Enschede – Wedstrijd kampioenschap FC Twente goed verlopen

De kampioenswedstrijd van FC Twente tegen Jong AZ op maandag 22 april 2019 is in een goede sfeer en zonder grote incidenten verlopen.

Op het Van Heekplein was een public viewing georganiseerd door middel van schermen en de Grolsch Veste was geheel uitverkocht. Op het hoogtepunt was het Van Heekplein behoorlijk vol met zo’n 10.000 bezoekers. FC Twente scoorde niet maar doordat Sparta de wedstrijd tegen Jong PSV verloor, werd FC Twente toch kampioen. De politie hield gedurende de dag en avond in totaal twaalf verdachten aan voor onder andere openbare dronkenschap, belediging, drugs, zwaar vuurwerk, mishandeling van een  agent en vernieling van een dienstvoertuig. 
 

Laad meer Enschede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zwolle – Gezocht – Vier mannen breken in bij loods opslagboxen

Op maandag 24 juni 2019 breken ’s avonds laat vier mannen in bij een loods met opslagboxen…