Home Overijssel Twente Enschede Enschede – Politie zoekt getuige van beroving in de Knibbelbrugsteeg

Enschede – Politie zoekt getuige van beroving in de Knibbelbrugsteeg

In de nacht van vrijdag op zaterdag 13 april werd een man beroofd in de Knibbelbrugsteeg. Daar moest het slachtoffer geld afgeven. In de omgeving van het station kon het slachtoffer vluchten. De politie zoekt getuigen van de beroving.

Rond de klok van 1.30 uur werd de 21-jarige man uit Oldenzaal in de steeg aangesproken. Een voor hem onbekende man sprak hem aan en vertelde dat hij van de politie was. Hij moest geld afgeven. Daarna moest de man meelopen richting station. Daar zou hij nog moeten pinnen. In de buurt van het station kon hij ontkomen aan zijn belager. Hij stapte in een geparkeerde taxi en liet zich direct naar het politiebureau brengen.

Laad meer Enschede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zutphen – Gezocht – Echtpaar overvallen in hun woonwagen

Op zondagavond 8 juli 2018 raakt een 70-jarige man zwaargewond wanneer hij en zijn echtgen…