Home Overijssel Twente Enschede Enschede – Politie onderzoekt schietincident Schipbeekstraat

Enschede – Politie onderzoekt schietincident Schipbeekstraat

Op zaterdagmiddag 13 april kreeg de politie een melding van een schietincident in of bij de woning. In relatie tot dit incident doet de politie onderzoek naar de verwondingen van de twee mannen. De recherche doet onderzoek in die woning en zoekt getuigen die meer weten of hebben gezien over dit schietincident.

Rond de 14.55 uur kreeg de meldkamer de melding van het schietincident in of nabij een woning aan de Schipbeekstraat in Enschede. Een vermoedelijke dader of betrokkene zou zijn gevlucht. De politie reed met meerdere eenheden naar het adres van het incident en zocht in de omgeving naar de dader of daders. Op het adres trof men twee personen. Een man van 31 en een man van 28 jaar oud. Beiden woonachtig in Enschede.

De omgeving is afgezet en in de woning doen de recherche en de forensische opsporing onderzoek. Ze stellen sporen veilig die van belang kunnen zijn voor het onderzoek. In de omgeving praat de politie met eventuele getuigen en omwonenden. Er is nog niet precies duidelijk wat de aanleiding is. Ook niet of er sprake is van een woningoverval of een andersoortige aanleiding.

Laad meer Enschede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zwolle – Dodelijk ongeval

Gisteravond rond 21.30 uur is een auto in het water beland aan de Nieuwendijk in Zwolle. B…