Home Overijssel Twente Almelo Almelo – Politie blijft op zoek naar verdachte schietincident Beckum

Almelo – Politie blijft op zoek naar verdachte schietincident Beckum

Een arrestatieteam van de politie heeft gisteravond een man aangehouden in een onderzoek naar het schietincident in Beckum op 2 februari van dit jaar. Rond middernacht werd er bij een bruiloft geschoten. Daarbij raakten drie mensen gewond. De politie startte meteen een onderzoek en kreeg al snel een verdachte in beeld. Een foto van deze verdachte werd eerder getoond, in de hoop dat mensen de politie kunnen helpen bij het vinden van deze man.

Lees verder

Laad meer Almelo
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Twente – Overheid treedt als één blok op in actieweek tegen ondermijning

Onder het motto voorkomen, aanpakken en doorpakken zijn er de afgelopen week tientallen ac…