Home Overijssel Deventer Deventer – Politie zoekt overvaller Deventer

Deventer – Politie zoekt overvaller Deventer

De politie zoekt getuigen van een overval op een restaurant aan de Keizerstraat in Deventer. Gisteravond rond 20.30 uur overviel een man het restaurant en ging er met een geldbedrag vandoor. De politie startte direct een onderzoek, maar vond de overvaller niet meer in de omgeving.

Even voor 20.30 uur kwam een man het restaurant in en eiste geld. Een medewerker die probeerde te voorkomen dat de man vluchtte, kreeg van de overvaller een klap in zijn gezicht. De man vluchtte via de Keizerstraat in de richting van het centrum.

Agenten gingen direct naar de melding, maar vonden overvaller niet. Op de oproep die via Burgernet werd verspreid kwamen verschillende reacties, maar ook die leidden niet tot de aanhouding van de overvaller.

Laad meer Deventer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Enschede – Besluit burgemeester mede oorzaak van goed verloop van alle evenementen.

Zowel in de binnenstad als rond het voetbalstadion van Enschede zijn geen noemenswaardige …