Home Overijssel Deventer Deventer/Gorssel – Eigenaren gereedschap gezocht

Deventer/Gorssel – Eigenaren gereedschap gezocht

De politie heeft vanmorgen na een achtervolging een auto aangetroffen waarin verschillende gereedschappen lagen die mogelijk van diefstal afkomstig zijn. De bestuurder had het voertuig achtergelaten en was er te voet vandoor gegaan. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen en iedereen die gereedschap mist op zich te melden.

De politie van Deventer had die nacht verschillende meldingen ontvangen van verdachte situaties waarbij een groene Fiat Punto was gezien. In twee gevallen bleek de ruit van voertuig te zijn ingetikt en waren spullen weggenomen. Toen de politie even voor 4:30 uur een groene Punto over Deventerweg richting Zutphen zag rijden gingen de agenten er meteen achteraan. De bestuurder negeerde een stopteken en ging er met hoge snelheid vandoor. Aan de Ravenweerdsweg in Gorssel troffen de agenten het voertuig achtergelaten aan. De auto lag vol met gereedschap. Een zoekactie naar de bestuurder waarbij politiehonden en een helikopter werden ingezet leverde niets op.

Laad meer Deventer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zutphen – Gezocht – Echtpaar overvallen in hun woonwagen

Op zondagavond 8 juli 2018 raakt een 70-jarige man zwaargewond wanneer hij en zijn echtgen…