Home Overijssel Deventer Deventer – Man zwaar mishandeld in Deventer

Deventer – Man zwaar mishandeld in Deventer

Gisteravond rond een uur of 19.40 uur is er een man zwaar mishandeld aan de Polstraat in Deventer.

Een 18-jarige man viel verschillende vrouwen lastig, door ze ongevraagd te omhelzen, waarop een 24-jarige man uit Deventer te hulp schoot. Hij werd vervolgens aangevallen en zwaar mishandeld. Omstanders hebben de verdachte tegen de grond weten te werken en bij aankomst van de politie is de man aangehouden. Het slachtoffer is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht en de verdachte heeft bij de worsteling ook verschillende verwondingen opgelopen.

Laad meer Deventer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Deventer – Onderzoek naar toedracht ongeval A1 afgesloten

Het onderzoek naar het ongeval op de A1 in de vroege ochtend van maandag 22 april is afges…