Home Overijssel Twente Enschede Enschede – Politie zoekt getuigen van straatroof

Enschede – Politie zoekt getuigen van straatroof

Zondagavond 29 juli is een Enschedeër het slachtoffer geworden van een straatroof. Een 16-jarige jongen uit Deurningen is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het incident. Om te achterhalen wat er precies gebeurd is de politie op zoek naar getuigen.

Even na 21:45 uur meldde het slachtoffer het voorval bij de politie. Agenten gingen er meteen op af en troffen het slachtoffer bloedend aan. Hij vertelde dat hij ter hoogte van de vijver bij de Belgiëlaan met een voorwerp op zijn hoofd geslagen was en dat hij bestolen was van zijn eigendommen.

Laad meer Enschede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zwolle – Politie houdt twee verdachten aan voor mobiel banditisme

De politie heeft gisteravond op de A28 bij Zwolle twee mannen aangehouden die worden verda…