Home Overijssel Twente Enschede Enschede – Verdachte van dodelijk misdrijf vrijgelaten

Enschede – Verdachte van dodelijk misdrijf vrijgelaten

Op donderdag 12 juli hield de politie een 36-jarige man uit Hengelo aan in het onderzoek naar het overlijden van een 26-jarige man uit Enschede aan het Oosterveld. De man is gehoord en is dinsdagmiddag 17 juli in vrijheid gesteld. Hij is nog wel verdachte in deze zaak. Het onderzoek in deze zaak gaat door. De politie is nog op zoek naar getuigen.

Op dinsdag 3 juli omstreeks 17.00 uur kreeg de politie een melding dat er in een woning aan Het Oosterveld een overleden persoon zou zijn aangetroffen. De agenten troffen aan het Oosterveld het lichaam van een man aan. Door onderzoek stelde de politie vast dat het om een 26-jarige man uit Enschede gaat die door geweld om het leven is gekomen. De man woonde sinds een aantal maanden in de woning.

Laad meer Enschede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zwolle – Gezocht – Man steelt pinpas uit fietstas en betaalt hiermee

Een onbekende man steelt op vrijdagmiddag 27 juli 2018 aan de Oldeneelallee in Zwolle uit …