Home Overijssel Twente Almelo Almelo, Hengelo, Oldenzaal, Dalfsen – Zaken in Onder de Loep op 12 juli

Almelo, Hengelo, Oldenzaal, Dalfsen – Zaken in Onder de Loep op 12 juli

Op donderdag 12 juli in Onder de Loep weer zaken met goede camerabeelden. Onder de Loep wordt tweewekelijks op donderdagavond bij RTV Oost uitgezonden vanaf 17.45 uur en zal daarna elk uur worden herhaald. Naderhand worden de zaken ook geplaatst onder ‘Gezocht en Vermist’ op www.politie.nl. Bij de items zullen de filmpjes van de uitzendingen te zien zijn, evenals foto’s van verdachte personen of aangetroffen goederen.

Lees verder

Laad meer Almelo
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zwolle – Bejaarde vrouw bestolen na ‘gaslek’

Op vrijdagmorgen 16 november rond 10.45 uur werd een 91-jarige inwoonster van Zwolle besto…