Home Overijssel Twente Enschede Enschede – Politie zoekt getuigen van schietincident

Enschede – Politie zoekt getuigen van schietincident

Een team van de recherche onderzoekt het schietincident dat plaatsvond op zondagavond 8 juli aan de Westerval in Enschede en roept getuigen op zich te melden.

De politie kreeg omstreeks 20.40 uur een melding dat de bestuurder van een grijze Opel Corsa was beschoten vanuit een witte Peugeot 208. Enige tijd later werd het slachtoffer in de grijze Opel Corsa aangetroffen op de Mooienhof. Hij bleek ongedeerd en verklaarde op de Westerval te zijn beschoten. Op grond van de verklaring van het slachtoffer kon de politie dezelfde avond nog zes mannen aanhouden. Het gaat hierbij om mannen van 19, 21, 22, 23 en 25 jaar uit Enschede en een 23-jarige man uit Rotterdam. De zes verdachten zijn in verzekering gesteld.

Laad meer Enschede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Enschede – Besluit burgemeester mede oorzaak van goed verloop van alle evenementen.

Zowel in de binnenstad als rond het voetbalstadion van Enschede zijn geen noemenswaardige …