Home Overijssel Twente Enschede Gezocht – Sieraden aangetroffen bij Twentse inbreker

Gezocht – Sieraden aangetroffen bij Twentse inbreker

Tussen 1 januari en 19 april heeft een aantal inbraken plaatsgevonden op verschillende plekken in Twente. Naar aanleiding van een inbraak in Enschede is recentelijk een verdachte aangehouden. Deze man wordt in verband gebracht met 17 verschillende inbraken. Bij doorzoeking van de woning van deze verdachte werden verschillende sieraden aangetroffen die zeer waarschijnlijk ook van diefstal/inbraak afkomstig zijn. De politie wil deze goederen graag terugbezorgen aan de rechtmatige eigenaren. Herkent u uw eigendom(men) of weet u wellicht van wie ze zijn? Gebruik dan het tipformulier op deze pagina. *Maandag 4 juni zullen ook detailfoto’s van de van de aangetroffen goederen op deze pagina worden geplaatst.

Wie herkent zijn of haar eigendommen?

Laad meer Enschede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Enschede – Automobilist omgekomen bij eenzijdig ongeval

Bij een eenzijdig ongeval aan de Schukkinkweg in Enschede is gisteravond een 25-jarige inw…