Home Overijssel Twente Almelo Zwolle, Deventer, Hengelo, Almelo, Steenwijk, Enschede – Zaken in Onder de Loep van 3 mei

Zwolle, Deventer, Hengelo, Almelo, Steenwijk, Enschede – Zaken in Onder de Loep van 3 mei

Deze week in Onder de Loep weer zaken met goede camerabeelden. Onder de Loep wordt tweewekelijks op donderdagavond bij RTV Oost uitgezonden vanaf 17.45 uur en zal daarna elk uur worden herhaald. <HR> Naderhand worden de zaken ook geplaatst onder ‘Gezocht en Vermist’ op www.politie.nl. Bij de items zullen de filmpjes van de uitzendingen te zien zijn, evenals foto’s van verdachte personen of aangetroffen goederen.

Lees verder

Laad meer Almelo
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Hengelo – Ben jij een geldezel?

Leen nooit je bankpas uit – Voor je het weet heb je een strafblad! De politie ziet d…