Home Overijssel Deventer Diepenveen – Dodelijk slachtoffer bij verkeersongeval

Diepenveen – Dodelijk slachtoffer bij verkeersongeval

Woensdagavond rond 21.05 uur vond op de IJsseldijk een verkeersongeval plaats waarbij een bestelbus en drie personenauto’s betrokken waren. De hulpdiensten ambulance, brandweer en politie rukten meteen uit en ook een traumahelikopter kwam ter plaatse. De hulpverlening voor één automobilist mocht niet meer baten, hij overleed ter plekke. Een andere bestuurder raakte ernstig gewond. De bestuurder van de bestelbus werd aangehouden. De politie is nog volop bezig met het onderzoek naar de toedracht.

Oost-Nederland

Laad meer Deventer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zwolle – Drie personen aangehouden na steekincident in café

Bij een steekincident in een café in de Voorstraat in Zwolle zijn in de nacht van 17 op 18…