Home Overijssel Twente Enschede Enschede – Politie houdt verdachten aan voor overval op winkel

Enschede – Politie houdt verdachten aan voor overval op winkel

Voor de overval op een supermarkt aan het Oosterveld in augustus 2017 heeft de politie drie aanhoudingen verricht. De drie verdachten, allen in de leeftijd van 14/15 jaar oud, zijn ingesloten voor verhoor.

De overval vond plaats op vrijdag 11 augustus. Twee medewerkers die op dat moment aan het werk waren moesten onder dreiging van een vuurwapen geld aan de overvallers overhandigen. Zover kwam het echter niet omdat de medewerkers alarm sloegen waarop de overvallers zonder buit er vandoor gingen. Ondanks dat agenten snel ter plaatse waren en naar de verdachten zochten in de omgeving, werden ze niet gevonden. De recherche startte daarop een onderzoek.

Laad meer Enschede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Almelo – Politie houdt man aan voor zware mishandeling

In de nacht van vrijdag 20 op zaterdag 21 juli kreeg de politie een melding van een confli…