Home Overijssel Twente Enschede Enschede – Politie houdt verdachte aan voor ernstig zedenmisdrijf

Enschede – Politie houdt verdachte aan voor ernstig zedenmisdrijf

In de nacht van dinsdag 3 op woensdag 4 april is een 28-jarige vrouw slachtoffer geworden van een ernstig zedenincident. Zij is door een onbekende man van haar fiets getrokken aan de M.H. Tromplaan in Enschede.

Omstreeks 3.30 uur kwamen getuigen af op haar hulpgeroep. Deze getuigen zijn vervolgens het slachtoffer te hulp geschoten en hebben getracht de verdachte te overmeesteren. Ondanks het optreden van de getuigen wist de verdachte te ontkomen. Naar aanleiding van de melding van het incident is een grootschalig onderzoek opgestart waarbij uit verschillende  disciplines van de politie werd samengewerkt.  Dit heeft er toe geleid dat de verdachte woensdagavond in Oldenzaal is aangehouden. De verdachte is een 19-jarige man, zonder vaste woon- of verblijfplaats. Een TGO (Team Grootschalige Opsporing) onderzoekt deze zaak. Het onderzoek is in volle gang.

Laad meer Enschede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Hengelo – Scooterrijder verongelukt na aanrijding met trein

Een scooterrijder is donderdagochtend 19 juli om het leven gekomen nadat hij is aangereden…