Home Overijssel Twente Enschede Enschede – Zaak Schietbaanweg in Opsporing Verzocht

Enschede – Zaak Schietbaanweg in Opsporing Verzocht

Het Team Grootschalige Opsporing (TGO) is nog steeds volop bezig met het onderzoek in de zaak naar de aangetroffen overleden man aan de Schietbaanweg. Inmiddels is uit het onderzoek duidelijk geworden dat de inzittende(n) van een lichtkleurige Citroën Xsara mogelijk betrokken is/zijn bij deze zaak.

De politie heeft beelden van deze auto. Uit onderzoek zijn een aantal Citroën Xsara’s naar voren gekomen. De tenaamgestelden van deze auto’s die in de omgeving van Enschede wonen, zijn of worden door het onderzoeksteam benaderd. 
 
De politie beschikt over bewegende beelden van de Citroën Xsara. Deze worden dinsdagavond om 20.30 uur op NPO 1 getoond in Opsporing Verzocht. 

Laad meer Enschede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Epe/Deventer – Politie ontdekt hennepkwekerij na tip verdachte situatie

De politie heeft op maandag 18 juni in de bossen bij Epe een hennepkwekerij ontdekt. De ag…