Home Overijssel Twente Enschede Enschede – Diefstal uit woning door babbeltruc, politie zoekt getuigen

Enschede – Diefstal uit woning door babbeltruc, politie zoekt getuigen

Een 74-jarige vrouw uit Enschede is op dinsdag 13 februari slachtoffer geworden van een babbeltruc. Een onbekende man en vrouw praatten zich de woning van het slachtoffer binnen en leidden haar af terwijl een derde persoon de diefstal pleegde. De politie is op zoek naar getuigen.

Omstreeks 11:45 uur belde een vrouw bij het slachtoffer aan. Ze vertelde dat ze gratis spullen mocht weggeven. Hoewel het slachtoffer niet op het aanbod wilde ingaan, wist de vrouw toch de woning aan de Parallelweg binnen te dringen. Even later ging opnieuw de deurbel, deze keer stond een man voor de deur die meteen doorliep de woning in. Terwijl het slachtoffer aan de praat werd gehouden kwam een derde man binnen. Toen ze even later weg waren bemerkte het slachtoffer dat ze bestolen was. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen die mogelijk iets hebben gezien wat met de diefstal te maken heeft. 

Laad meer Enschede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Enschede – Man en vrouw betrappen dief op heterdaad en houden hem aan

Op vrijdagavond 20 juli kreeg de politie een melding van diefstal in een auto aan de Boule…