Home Overijssel Twente Enschede Enschede – Beroving op station Kennispark

Enschede – Beroving op station Kennispark

Een 19-jarige man uit Hengelo is vrijdagmiddag 2 februari op het station Enschede Kennispark beroofd door twee jongemannen.

Het slachtoffer liep omstreeks 12.15 uur via de tunnel richting het perron toen hij onderaan de trap werd aangesproken door twee jongemannen. Onder bedreiging van een mes eisten ze geld. Nadat het slachtoffer hen geld had gegeven liepen ze via de rotonde aan het Capitool weg in de richting van de Universiteit. Het slachtoffer deed later vrijdag aangifte. Een onderzoek is ingesteld. De politie is op zoek naar getuigen van de straatroof. Personen die vrijdag rond 12.15 uur iets gezien hebben dat met de zaak te maken kan hebben worden gevraagd te bellen met de politie via 0900-8844.
(2018052517)

Laad meer Enschede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gezocht – Diefstal dure jurken

Op zaterdag 16 en dinsdag 19 juni 2018 komt een groep vrouwen jurken passen bij een modeza…