Home Overijssel Twente Enschede Enschede – Politie schiet bij aanhouding Zunabrink (update)

Enschede – Politie schiet bij aanhouding Zunabrink (update)

Op maandagavond heeft de politie een aanhouding verricht aan de Zunabrink. Bij deze aanhouding werd door politie een schot gelost en een man (niet zijnde de verdachte) verwond in het been.

Rond de klok van 21.10 uur ging de politie ter plaatse voor een geplande aanhouding in een lopend onderzoek. De verwonde man (geen verdachte) is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. De Rijksrecherche zal het schietincident onderzoeken. De aanhouding staat niet in verband met de zaak van de man die afgelopen vrijdag in Enschede levenloos werd aangetroffen in een auto. De straat waar het incident plaatsvond is afgezet voor onder andere forensisch onderzoek. De geplande aanhouding van een 21-jarige man uit Enschede vond plaats naar aanleiding van het onderzoek naar meerdere overvallen. Er kunnen op dit moment in het belang van het onderzoek geen nadere mededelingen worden gedaan.

RV/HK

Laad meer Enschede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Almelo – Verdachte aangehouden voor straatroof

De recherche hield op dinsdag 19 juni een 18-jarige man uit Almelo buiten heterdaad aan op…