Home Overijssel Twente Enschede Enschede – Rijbewijs 18-jarige automobilist ingevorderd

Enschede – Rijbewijs 18-jarige automobilist ingevorderd

Het rijbewijs van een 18-jarige automobilist uit Enschede werd op zondagmorgen 21 januari ingevorderd op de Gerard Terborgstraat. Politiemensen zagen de beginnend bestuurder al rijden op de Hengelose straat. De man viel op door zijn rijgedrag waarop de politiemensen hem besloten te volgen. De man reed met hoge snelheid (boven de 100km/u binnen de bebouwde kom) en negeerde meerdere verkeerslichten. Onderweg negeerde hij ook meerdere stoptekens. Uiteindelijk kon hij staande worden gehouden op de Gerard Terborgstraat. Naast de invordering kreeg de man proces-verbaal opgemaakt. 2018032754

Laad meer Enschede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gezocht – Eigenaren gestolen sieraden gezocht

Bij een goudopkoper werden onlangs diverse gouden sieraden ingeleverd die vermoedelijk van…