Home Overijssel Twente Enschede Enschede – Politie zoekt getuigen van straatroof

Enschede – Politie zoekt getuigen van straatroof

Een 16-jarige jongen is in de nacht van dinsdag op woensdag 3 januari op Het Poolman het slachtoffer geworden van straatroof. Onder dreiging van geweld moest hij zijn telefoon en portemonnee afstaan. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op om zich te melden.

Het slachtoffer was tussen 00:30 en 00:40 uur op zijn scooter op Het Poolman richting het tankstation. Voor de Heuwkampstraat werd hij tegengehouden door twee jongemannen met een bivakmuts op. Hij kreeg een klap in het gezicht en moest zijn eigendommen afstaan. De twee verdachten liepen vervolgens in de richting van de Veilingstraat, waarna ze rechtsaf sloegen richting de Poolmansweg.

Laad meer Enschede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Deventer – Man zwaar mishandeld in Deventer

Gisteravond rond een uur of 19.40 uur is er een man zwaar mishandeld aan de Polstraat in D…