Home Overijssel Twente Enschede Enschede – Dode man aangetroffen

Enschede – Dode man aangetroffen

Politie gaat uit van een misdrijf en heeft een Team Grootschalige Opsporing geformeerd.

Op maandag 11 december 2017 omstreeks 8.30 uur kwam er een melding binnen dat er een overleden man lag in een steegje tussen twee woningen aan de Schietbaanweg in Enschede. De politie vermoed dat de man door een misdrijf om het leven is gebracht. Er is meteen een onderzoek opgestart naar de toedracht van zijn overlijden. De politie heeft vandaag speurhonden ingezet, een buurtonderzoek gehouden en de forensische rechercheurs stellen op het plaats delict sporen veilig.

De identiteit van de overleden man is nog niet officieel vastgesteld.  In verband met het onderzoek is een gedeelte van de Schietbaanweg met een hekwerk afgezet. Deze afzetting duurt mogelijk een paar dagen.

Inmiddels is het Team Grootschalige Opsporing (TGO) geformeerd met de, willekeurige, naam: Iran.
Politie vraagt getuigen, die nog geen contact hebben gehad met de politie, zich te melden. Dit kan op 0900 8844 of via digitaal tipformulier. 
Personen of bedrijven die in de omgeving beelden van beveiligingscamera’s hebben met daarop mogelijke bijzonderheden of verdachte personen  vanaf gisteravond, zondag 10 december, worden gevraagd om deze veilig te stellen en over te dragen aan het TGO  voor onderzoek.

Laad meer Enschede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zwolle – Politie houdt man aan na zware mishandeling, tweede verdachte wordt gezocht

Aan de Nijerwalstraat in Zwolle is gisteravond een 32-jarige man mishandeld door twee gema…