Home Overijssel Twente Enschede Enschede – Gezocht – Verdachten babbeltrucs gefilmd

Enschede – Gezocht – Verdachten babbeltrucs gefilmd

Op vrijdagmiddag 10 november wordt een 88-jarige vrouw uit Enschede met geweld beroofd van haar gouden ketting door een onbekende man.

De man is samen met een andere man middels een babbeltruc haar woning binnengekomen. De ene man belde aan met een smoes en weet de woning binnen te komen. Daar worden verschillende sieraden weggenomen. Wanneer de hoogbejaarde vrouw de man haar woning weer weet uit te werken, blijkt er in haar gang nog een andere man te staan. Deze man grijpt haar bij de keel en steelt haar gouden ketting. Dan gaan de mannen er vandoor. De twee mannen zijn, samen met een derde man, vastgelegd door bewakingscamera’s.

Laad meer Enschede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Almelo – Politie houdt man aan voor zware mishandeling

In de nacht van vrijdag 20 op zaterdag 21 juli kreeg de politie een melding van een confli…