Home Overijssel Twente Enschede Enschede – Politie onderzoekt brand in horecapand

Enschede – Politie onderzoekt brand in horecapand

In een horecapand aan de Brinkstraat in Enschede is in de nacht van donderdag op vrijdag brand ontstaan. De oorzaak van de brand is nog onbekend, de politie doet daar onderzoek naar en sluit de mogelijkheid van brandstichting niet uit.

De brand brak omstreeks 04.00 uur uit. De brandweer moest eraan te pas komen om het vuur te blussen. Een bovenwoning van een naastgelegen pand werd uit voorzorg ontruimd, de bewoners hadden rook ingeademd en zijn voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Omstreeks 05.45 uur kon het sein ‘brand meester’ worden gegeven. In verband met het onderzoek naar de oorzaak van de brand roept de politie getuigen op te reageren. Hebt u tips of misschien camerabeelden van de brand? Neem dan contact op met 0900-8844 of via het tipformulier hier op de website, daar kunnen ook beelden geüpload worden.

(2017542196) ^PK

Laad meer Enschede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Hengelo – Scooterrijder verongelukt na aanrijding met trein

Een scooterrijder is donderdagochtend 19 juli om het leven gekomen nadat hij is aangereden…