Home Overijssel Deventer Almelo, Bathmen – Zaken in Onder de Loep van 2 november

Almelo, Bathmen – Zaken in Onder de Loep van 2 november

Deze week in Onder de Loep weer zaken met goede camerabeelden. Onder de Loep wordt tweewekelijks op donderdagavond bij RTV Oost uitgezonden vanaf 17.45 uur en zal daarna elk uur worden herhaald. <HR> Naderhand worden de zaken ook geplaatst onder ‘Gezocht en Vermist’ op www.politie.nl. Bij de items zullen de filmpjes van de uitzendingen te zien zijn, evenals foto’s van verdachte personen of aangetroffen goederen.

Almelo, overval cafetaria
Een onbekende man heeft zondagmiddag 23 oktober tussen 14.00 uur en 14.10 uur cafetaria Jasmijn aan de Hofkampstraat in Almelo overvallen. Hij dreigde met een mes. Niemand raakte gewond. De man heeft sigaretten en geld weggenomen en is gevlucht in de richting van het Flevoplantsoen.
2017489879

Bathmen, zware mishandeling tijdens kermis
Een 17-jarige jongen uit Deventer raakte tijdens de kermis in Bathmen in de nacht van 23 op 24 september zwaargewond nadat hij op zijn gezicht was geslagen. Hij brak zijn kaak op twee plaatsen. We zijn op zoek naar een groep van zeven jongeren die hierbij betrokken waren. Wie weet meer, heeft dit incident gezien of mogelijk gefilmd?
2017447986

Kampen, diefstal fiets
Op 11 juni&nbsp;werd uit het portiek van een appartement aan de Oudestraat een racefiets weggenomen. Op camerabeelden is te zien dat een onbekende man, die onderdeel was van een groep van vier, het portiek binnenging.
2017270018

Deventer, zakkenrollen en pinnen met gestolen pinpas
Op donderdag 20 juli 2017, rond 16.15&nbsp;uur, liep een vrouw in het Sassenstraatje&nbsp;bij de bergkerk in&nbsp;Deventer toen zij een man en een vrouw achter zich zag&nbsp;lopen. Het slachtoffer droeg een dichtgeritste&nbsp;rugzak en even later zag ze dat de rits van de&nbsp;rugzak openstond. Haar portemonnee bleek gestolen, met daarin o.a. een bankpasje. Toen zij haar bankpas liet blokkeren bij de bank, was al&nbsp;€ 1250,- van haar rekening opgenomen. Waarschijnlijk is op een eerder moment de pincode afgekeken. De vrouwelijke verdachte, die achter het slachtoffer liep, is op beelden vastgelegd. Deze worden in de uitzending getoond.
2017340549

Kampen, diefstal bij drogisterij DIO
Op 5 september en op 7 september is door twee mannen een aantal herengeurtjes gestolen. Het gaat beide keren om dezelfde verdachten. Een van de mannen droeg een donkergekleurde rugtas, waarin hij de gestolen goederen stopte. Er zijn beelden van de de diefstal op 7 september, die in de uitzending worden getoond.
2017423578 / 2017423478

Laad meer Deventer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Almelo – Politie houdt man aan voor zware mishandeling

In de nacht van vrijdag 20 op zaterdag 21 juli kreeg de politie een melding van een confli…