Home Overijssel Twente Enschede Enschede – Man aangehouden voor beroving

Enschede – Man aangehouden voor beroving

De politie heeft maandag een man aangehouden die ervan verdacht wordt dat hij een andere man beroofd heeft. Dat gebeurde op 1 april. Het slachtoffer werd aan de Twekkelerbeekweg bedreigd, mishandeld en van zijn auto en persoonlijke bezittingen beroofd. Het slachtoffer werd gevonden door een voorbijganger, die belde de politie.

In april deed de politie meteen een oproep voor getuigen. Ook werd er buurtonderzoek gedaan. Nog dezelfde dag kwam er een tip binnen waardoor de auto werd teruggevonden. Daar hebben forensisch rechercheurs sporenonderzoek op gedaan.

In het onderzoek kwam een 24-jarige man uit Enschede in beeld door een DNA-sporen. Hij is aangehouden in de gevangenis in Zutphen (waar hij een straf uitzit voor een ander strafbaar feit). De politie zal deze verdachte nu verhoren over zijn rol bij de beroving.

(2017147281 sk)

Laad meer Enschede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zwolle – Getuigen gezocht zware mishandeling

Op dinsdagmiddag 14 augustus tussen 14.00 en 14.30 uur is een auto op de kop in de sloot b…