Home Overijssel Deventer Deventer – Verdachte omstandigheden leidt tot korte achtervolging en aanhouding

Deventer – Verdachte omstandigheden leidt tot korte achtervolging en aanhouding

Agenten zagen op woensdagmiddag 20 september een zwaar gehavende auto met opvallend rijgedrag rijden. De staandehouding van de bestuurder ontaarde in een korte achtervolging. Door het voertuig klem te zetten kon de bestuurder worden aangehouden.

Rond de klok van 14.00 uur zagen de agenten de gehavende personenauto in de omgeving van de Smedenstraat. Een opvallende verschijning met rondom schade. Ze herkende de bestuurder maar ook zijn rijgedrag viel op. Na een zichtbaar stopteken door de agenten gaf de bestuurder juist gas en ging er vanaf de Singel en de Smedenstraat vandoor. Af en toe stapvoets en soms met hoge snelheid. Om een eind te maken aan deze gevaarlijke situatie werd met meerdere politievoertuigen de auto tot stilstand gedwongen op de Ceintuurbaan. Daar werd de man naast de auto onder controle gebracht en aangehouden. De aanrijding wordt ter plaatse afgehandeld door de ongevallendienst van de politie. Tegen de 30-jarige man uit Deventer wordt proces-verbaal opgemaakt voor zijn gevaarlijke rijgedrag. Ook wordt onderzocht of de verdachte de auto bestuurde terwijl hij onder invloed van alcohol of een andere stof was.

Laad meer Deventer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Deventer – Week van de opsporing in Deventer; Let’s catch ’em!

Agenten doen niets liever dan boeven vangen. Steeds vaker werken we daarvoor samen met bur…