Home Overijssel Twente Enschede Enschede – Politie onderzoekt schietincidenten

Enschede – Politie onderzoekt schietincidenten

Tevens wordt onderzocht of de aangetroffen uitgebrande auto ook betrokken is geweest bij deze of andere incidenten.

Op dinsdag 19 september omstreeks 3.15 uur is er geschoten op een woning aan de Benkoelenstraat in Enschede. Even later blijkt ook een schietincident te zijn geweest bij een horecaetablissement aan de Brinkstraat in Enschede. Vanochtend kwam er een melding binnen van een uitgebrande auto die in de omgeving van het Rutbeek in Enschede was aangetrofen. De politie onderzoekt of deze auto betrokken is geweest met de incidenten van vannacht en of eerdere strafbare feiten. Inmiddels is duidelijk dat de auto gestolen is. 
 
De politie is meteen een onderzoek gestart. Forensische rechercheurs doen op alle plaatsen technisch onderzoek. Tevens wordt er een buurtonderzoek gehouden.

Getuigenoproep:

De politie wil graag met getuigen of personen die mogelijk meer weten van deze incidenten in contact komen. Dat kan via telefoonnummer 0900 8844, het digitaal contactformulier of anoniem via Bel Misdaad anoniem 0800 7000.

2017435037 ^cw

Laad meer Enschede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Deventer – Week van de opsporing in Deventer; Let’s catch ’em!

Agenten doen niets liever dan boeven vangen. Steeds vaker werken we daarvoor samen met bur…