Home Overijssel Deventer Deventer – Politie onderzoekt autobrand

Deventer – Politie onderzoekt autobrand

De politie doet nader onderzoek naar een autobrand op de Maretak in Deventer. De brand werd omstreeks 01.00 uur ontdekt in de nacht van zaterdag op zondag.

Bij de komst van de politie was de brandweer al bezig met blussen. Nadien konden geen sporen meer worden aangetroffen. Hoewel de oorzaak van de brand nog onbekend is sluit de politie brandstichting niet uit. Daarom roept de politie getuigen op te reageren. Ook omstanders die filmpjes hebben gemaakt van de brand worden gevraagd deze ter beschikking te stellen. Dat kan via het tipformulier hier op de website. Daarnaast is de politie ook telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844.

(2017432001) ^PK

Laad meer Deventer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zwolle – Getuigen gezocht zware mishandeling

Op dinsdagmiddag 14 augustus tussen 14.00 en 14.30 uur is een auto op de kop in de sloot b…