Home Overijssel Deventer Enschede, Diepenveen, Zwolle – Zaken in Onder de Loep van 7 september

Enschede, Diepenveen, Zwolle – Zaken in Onder de Loep van 7 september

Deze week in Onder de Loep weer zaken met goede camerabeelden. Onder de Loep wordt tweewekelijks op donderdagavond bij RTV Oost uitgezonden vanaf 17.45 uur en zal daarna elk uur worden herhaald. <HR> Naderhand worden de zaken ook geplaatst onder ‘Gezocht en Vermist’ op www.politie.nl. Bij de items zullen de filmpjes van de uitzendingen te zien zijn, evenals foto’s van verdachte personen of aangetroffen goederen.

&nbsp;

Enschede, poging overval op supermarkt
Op vrijdag 11 augustus rond 16.35 uur hebben drie gemaskerde en gewapende mannen geprobeerd de Emte aan Het Oosterveld&nbsp;in Enschede te overvallen.&nbsp;Ze bedreigden het personeel met een vuurwapen. Dit is ook gezien door aanwezige kinderen van 3 en 7 jaar. Doordat een personeelslid de omroepinstallatie inschakelde, zijn de overvallers er zonder buit vandoor gegaan. De bewakingsbeelden&nbsp;worden in de uitzending getoond.
2017374281

Enschede, beroving pizzakoerier
Op dinsdag 22 augustus kort na middernacht werd een 20-jarige pizzakoerier door drie onbekende mannen beroofd op de Bourdonstraat. Hierbij kreeg de jonge vrouw een vuurwapen tegen haar helm gezet. Nadat ze haar geld had afgegeven, gingen de drie mannen er vandoor in een gereedstaande auto. In de uitzending meerdere vragen en signalementen.
2017390008

Diepenveen, plofkraak pinautomaat
Op 27 juli rond&nbsp;04.10 uur vond er een plofkraak plaats bij de Rabobank in de Dorpsstraat. Omdat het niet duidelijk was of er explosiegevaar was, werd de plaats delict ruim afgezet. Kort na de plofkraak ontstond een klein vuur bij de pinautomaat. Even later bleek&nbsp;dat op de Marsmangaarde in Deventer een auto in brand stond. Deze auto bleek een week geleden te zijn gestolen vanaf de Nicolaas Maesstraat in Twello. In de uitzending o.a. bewakingsbeelden van de plofkrakers.
2017349623

Zwolle, onbekende man pint met gestolen pinpas
In de nacht van 22 op 23 juli pint een onbekende persoon met een pinpas die niet van hem is. Deze pinpas is kort daarvoor gestolen bij een woninginbraak aan de Herfterlaan. De onbekende pinner, die een opvallende jas draagt, is vastgelegd op bewakingsbeelden die in de uitzending worden getoond.
2017343516

Laad meer Deventer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Hengelo – Scooterrijder verongelukt na aanrijding met trein

Een scooterrijder is donderdagochtend 19 juli om het leven gekomen nadat hij is aangereden…