Home Overijssel Twente Enschede Enschede – Politie zoekt getuigen bij onderzoek naar overleden vrouw in woning

Enschede – Politie zoekt getuigen bij onderzoek naar overleden vrouw in woning

De politie kreeg op zondagmiddag 27 augustus melding van verdachte omstandigheden. In een woning aan de Tubantiastraat troffen agenten een vrouw welke bleek te zijn overleden. De politie onderzoekt de situatie in de woning.

Rond de klok van 15.00 uur kreeg de politie de melding. De melder had de vrouw in de woning aangetroffen en de politie gebeld. Ze was niet aanspreekbaar. Agenten en ambulancepersoneel die snel ter plaatse kwamen konden niets meer voor de vrouw doen. Ze constateerden dat de vrouw was overleden. De omstandigheden zijn van dien aard dat ernstig rekening gehouden wordt met een misdrijf. Dat is de reden dat de recherche nu uitgebreider het onderzoek voortzet. Zij worden in –en om de woning ondersteund door forensisch rechercheurs. Voor de woning is een mobiele overlegruimte ingericht en er zijn schermen geplaatst om mensen op afstand te houden en enigszins afgeschermd het werk te kunnen doen. In belang van het onderzoek kan de politie nog geen nadere informatie delen omtrent de omstandigheden in de woning of de doodsoorzaak. De situatie is voor de politie en het Openbaar Ministerie aanleiding om een zogenoemd Team Grootschalige Opsporing (TGO) in de richten.

Laad meer Enschede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Enschede – Gewonde na steekincident

De politie in Enschede is een onderzoek gestart na een steekincident. Een 28-jarige man ui…