Home Overijssel Twente Enschede Enschede – Motorrijder komt om het leven bij eenzijdig verkeersongeval

Enschede – Motorrijder komt om het leven bij eenzijdig verkeersongeval

Op zaterdagavond 26 augustus raakte een 52-jarige man uit Enschede van de weg en reed tegen een boom aan de zijkant van de weg. Hij overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

Rond de klok van 21.00 uur kreeg de politie de melding van het ongeval. Het slachtoffer reed samen met een vriend op twee motoren achter elkaar rijdend richting huis. In een flauwe bocht op de De Braakweg raakte het slachtoffer die achteraan reed door onbekende oorzaak van de weg. Het slachtoffer botste als gevolg hiervan met de motor tegen een boom en overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De politie heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld. Er zijn geen andere weggebruikers betrokken bij dit ongeval. De vriend van het slachtoffer is ter plaatse opgevangen door bekenden van hem.

2017398373 RV

 

Laad meer Enschede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Enschede – Gewonde na steekincident

De politie in Enschede is een onderzoek gestart na een steekincident. Een 28-jarige man ui…